Waarom meubels huren?

Waarom meubels huren?

U kunt tegenwoordig voor elke gelegenheid meubels huren. Heeft u een tijdelijke woning, een modelwoning of wilt u uw huis verkopen met behulp van verkoopstyling en u wilt zelf geen meubels kopen? Dan is meubels huren de oplossing!
U kunt meubels voor een onbepaalde tijd huren. Door een breed assortiment kunt u complete wooninrichtingen huren. U geeft de huurperiode aan en alles wordt voor u geregeld. Met het verhuur van meubels komt vaak de transport, service, verzekering, verwijdering en styling erbij kijken. Dit is vaak inclusief de prijs.

Van een basis budget tot een zeer uitgebreid budget kunt u alles na wens inrichten. U geeft aan wat u nodig heeft en het verhuurbedrijf levert alles aan bij de gewenste locatie.

Verkoopstyling, de oplossing voor een snellere verkoop!
Verkoopstyling zorgt ervoor dat de woning stijlvol is ingericht met als doel: een snellere verkoop. Doordat de woning aantrekkelijk is ingericht kan het zijn dat de woning sneller wordt verkocht dan een woning die niet-gestileerd is. Ook levert een gestileerde woning vaak meer op.
Naast het inrichten van huizen kunt u natuurlijk veel meer stijlvol laten inrichten. U kunt ook recreatiewoning, kantoren, logeerwoningen en zelfs een studentenhuis laten inrichten. De stylisten waar u mee werkt hebben de kennis en de inzicht om alles op de perfecte plaats te zetten.

Verkoopstylisten
Bent u zelf stylist? Geen probleem, dan kunt u zelf bepalen wat u allemaal nodig hebt en u kunt het zelf inrichten. Het enige wat u moet doen is alles huren. Meubels huren wordt steeds populairder. Het is een vrij nieuwe markt maar eigenlijk zijn er onbewust veel aanbieders voor. Je kan per kamer aangeven wat je wilt huren.

Bij de woonkamer kunt u kiezen uit verschillende zitmeubels, meubels, verlichting en apparatuur. Bij de slaapkamer uit: bedden, meubels, verlichting, linnengoed, kledinghangers, wekkerradio en een stekkerdoos. U kunt ook voor de ruimtes hal, tuin, kantoor, keuken, badkamer, huishouden en baby/kinderkamer. Ook kunt u de stijl van het interieur aangeven.

U kunt alles aangeven, zodat de ruimte naar uw wensen wordt gestileerd.

De trends van 2016
Een nieuw jaar betekent ook nieuwe trends op het gebied van interieur. Het is tegenwoordig erg leuk om te gaan voor een mooi bruin meubilair. Veel mensen zullen zeggen dat ze het te donker vinden, maar als het bij de rest van het interieur past dan is het een aangename toevoeging. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bruine bank, stoel of tafeltje als je mooi bruin laminaat hebt leggen.
Een trend wat je veel ziet in de woonprogramma’s op televisie is de kleur grijs. Er wordt vaak gekozen voor een mooie grijze bank vooral als je een fraaie natuursteen vloer in de kleur grijs hebt. Deze trends worden ook toegepast door meubelverhuur bedrijven en bedrijven die zich bezighouden met verkoopstyling. Het is dus aan te raden om te werken met deze twee kleuren als je door middel van verkoopstyling een huis sneller verkocht wil krijgen. Makelaars en huizeneigenaars Doen er verstandig aan om de laatste trends op het gebied van wonen goed in de gaten te houden!

Foto: Ke7dbx