Ontdek voordelen van beton ciré in je badkamer

Voordeel 1: Geen schimmel en vuil meer

Laten we met het grootste voordeel beginnen, omdat beton ciré volledig vlak is, heb je geen last meer van vuil en schimmel in je badkamer. Hygiënisch dus. De muren kunnen ook met beton ciré nog steeds vies worden, maar het mooie is dat door de gladde structuur deze dus makkelijk is af te nemen. 

Voordeel 2: Ciré hecht op bijna alle ondergronden

Je kunt de beton ciré over bijna alle ondergronden aanbrengen. Oke, we moeten toegeven dat het is nou niet handig om over je badkamer tegels te gaan smeren, maar over het bestaande stucwerk? Dat gaat prima. Je geeft je badkamer zonder al te veel voorwerk een luxe uitstraling.

Voordeel 3: Waterdicht en robuust

Door de menging van beton in het stucwerk, heb je het voordeel dat het sterk is. Door de coating zorgt het bovendien voor een waterafstotende laag, waardoor je straks zeker weet dat je badkamer waterdicht is. Die eigenschappen zorgen ervoor dat beton ciré uitstekend geschikt is voor natte ruimtes, zoals een badkamer of een wc. Dit is trouwens een tip die we je zeker willen geven. Trek de stijl van beton ciré verder door in je huis.

Tot slot: Het aanbrengen van beton ciré kun je ook zelf

Stucen is een klus die je niet zomaar doet. Toch is het zeker niet onmogelijk om dit zelf goed te doen. Trendmeubel biedt naast de verkoop van beton cire namelijk ook cursussen aan. In 1 dag leer je hoe je op een goede manier beton ciré aanbrengt. Een echte aanrader voor iedereen die een beetje op de centjes wilt letten. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om te doen. Niets geeft een grotere voldoening dan een klus die je zelf geklaard hebt en waar je nog jaren van kan genieten toch?