Woning-ontruimingservice

Nieuwe meubels het huis in

Wanneer je bijvoorbeeld gaat verbouwen of aan een andere vernieuwing toe bent, wil je misschien ook nieuwe meubels hebben. In dit artikel hebben we het over nieuwe en efficiënte meubels van Ikea om spullen in op te bergen. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen meubels te pimpen door ze om te bouwen tot opbergmeubels.

Wanneer er nieuwe meubels in moeten is het natuurlijk van belang dat er eerst wat uit moet. Denk aan een woningontruiming waarbij er een professioneel team de woning leeg haalt, zo ben je klaar om nieuwe meubels het huis in te zetten. Het werkt logischerwijs gewoon niet om die spullen eerst te kopen en in je huis te zetten om vervolgens te kijken wat er nu weggehaald moet worden.

Ikea komt met een ‘stabureau’, te lang zitten is slecht voor je dat weten we allemaal. Toch doet wel iedereen het. Met een stabureau kun je wisselen met zitten en staand werken. Dit bureau biedt uitkomst en neemt weinig ruimte in beslag.

Ook een handige toepassing op een tafel, een salontafel met een afneembaar blad. Zo is hij ook te gebruiken als dienblad, zo hoef je s avonds niet eindeloos heen en weer te lopen tussen de zithoek en de keuken.

Een elegante tafel op wieltjes, deze tafel is te gebruiken als bureau, extra eettafel of extra plek in een hal of gang. Met de Sunnersta tafel kun je gemakkelijk ruimte creëren op ruimtes waar je dat zelf zou willen.

Of wat dacht je van makkelijk te verplaatsen meubilair, als je het niet nodig hebt. Bijvoorbeeld een compleet opblaasbaar bed, dat tegenwoordig net zo goed functioneert als een gewoon bed, is in een mum van tijd weggeborgen.

Met deze extra meubels zal de woning er straks een stuk ruimer uitzien, erg handig voor wanneer er een groep mensen komen voor bijvoorbeeld een feestje!