Interieur stickers

Interieur stickers

Met interieur stickers ben je in staat om te pimpen en vaak zonder te verven. Niet alleen meubels kunnen voorzien worden van stickers. Ook muren en ramen kunnen voorzien worden van stickers.

De interieur stickers:

Pimpen en verven in een handomdraai

Het is natuurlijk altijd leuk om eens iets nieuws te doen met je eiken interieur: bijvoorbeeld je meubels verven, mooie accessoires toevoegen of kastjes en deuren pimpen. Maar niet iedereen kan daar veel tijd insteken. En nu zijn er leuke decoraties waarmee je binnen een paar minuten al een heel nieuwe draai kunt geven aan je interieur: stickers! Ze zijn er in allerlei vormen en maten:

De interieur sticker: Muur stickers

Voor een bijzondere decoratie aan je muur hoef je heus geen kwasten te voorschijn te halen. Als je geen schildertalent bent, hoeft dat niet te betekenen dat je noodgedwongen tegen een saaie, egale muur aan moet kijken. Muur stickers geven een bijzonder accent aan je interieur. Of je nu de kinderkamer meubels, de badkamermeubels in de badkamer of de meubelen in de woonkamer wilt pimpen zoals de boekenkast of de zitbanken, of je nu op zoek bent naar een echte blikvanger of een bescheiden decoratie: er zijn talloze sticker designs om uit te kiezen.
Muur stickers zijn ook ideaal als je bijvoorbeeld in een huurhuis woont en geen donkere of felle kleuren aan wilt brengen én toch graag iets speciaals wilt.

De interieur sticker: Raam stickers

Ouderwetse vitrages zijn helemaal uit. In plaats daarvan kiezen veel mensen voor raam stickers. Mooie, matte stickers die de inkijk tegengaan of vrolijke stickers die juist kleurige accenten geven: Je kunt er alle kanten mee op: of je nu gewoon een beetje meer privacy wilt of juist je interieur wil pimpen.

De interieur sticker: Meubel stickers

Meubel stickers zijn een leuke manier om je oude meubels te pimpen. Ook hier kun je kiezen voor stickers waarmee je gewoon een kleine decoratie aanbrengt of voor sticker vellen waarmee je je meubel van een heel nieuwe kleur of textuur voorziet..

De interieur sticker: Kliko stickers

Je interieur pimpen is natuurlijk leuk, maar wat met het uitzicht naar buiten? Voor veel mensen geldt dat ze daar tegen zo’n lelijke kliko aan moeten kijken die de tuin ontsiert. Maar ook daar is wat op gevonden: Met kliko stickers kun je die lelijke grijze of groene bakken dusdanig opfleuren dat ze een mooie aanwinst zijn voor je tuin!

Foto: DuDecor Design