Accessoires voor je interieur

Lees meer over onze tips voor accessoires voor je interieur.

Accessoires voor je interieur

Meubels pimpen met goedkope accessoires

Als je je oude interieur een beetje beu bent maar geen zin, tijd of geld hebt om het compleet te vervangen, dan kun je je interieur met een paar kleine aanpassingen toch een heel nieuwe look geven. Je kunt natuurlijk je meubels uitgebreid pimpen of de huiskamer voorzien van een nieuw verfje maar de makkelijkste manier om je interieur te pimpen is wel door te werken met accessoires. Lampen, kussens en allerlei snuisterijen geven sfeer aan je interieur en het kost niet veel moeite deze te vervangen of toe te voegen.
Als je op zoek gaat naar leuke accessoires voor je interieur, kun je het qua prijs natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Maar accessoires toevoegen om je meubels wat te pimpen, kan even goed met goedkope accessoires. We geven je hier een aantal leuke tips:

Goedkope accessoires voor je meubels

– Verlichting is bepalend voor je interieur. Wil je eens iets anders, dan is de verlichting iets waar je een kamer gemakkelijk mee kunt pimpen. Kaarsen en theelichtjes zijn bijzonder sfeervol. En op een leuke schaal of in mooie houders heb je meteen een bijzondere blikvanger waar je echt geen grote investering voor hoeft te doen.

Ook kun je eens kijken naar de lampen die je in huis hebt. Een nieuw lampenkap kan wonderen doen en ook het verplaatsen van lampen geeft je interieur meteen een andere uitstraling. Een dekbed van dons geeft net even een andere indruk van je slaapkamer dan een standaard matras.

Heb je meubels of accessoires in huis waar je graag naar kijkt? Zet deze dan ook met kaarsen of lampen wat meer in het zonnetje.

– Meubels kun je makkelijk pimpen door de juiste accessoires toe te voegen. Speur op je gemak online marktplaatsen, kringloopwinkels of rommelmarkten af naar bijzondere accessoires, curiosa, brocante, design of textiel: Je doet ongetwijfeld inspiratie op voor je ideale interieur. Ze zijn eenvoudig te reiniger met een Shark stoomreiniger.

– Met decoratie stickers kun je meubels, muren en ramen eenvoudig een andere look geven. Je kunt ze snel en gemakkelijk aanbrengen en het zijn ook nog eens goedkope accessoires. In ‘De interieur sticker: Pimpen en verven in een handomdraai ’ vertellen we je nog wat meer over stickers voor je interieur.